DTG Printing, hoe werkt dit nou precies?

In de drukkerij bewerken we de de afbeelding zo, waardoor de afbeelding het juiste formaat krijgt voor op het textiel. Daarna bedrukt de printer de afbeelding op het textiel. Een aantal instellingen die invloed hebben op de kleur en dikte van de inktlaag kunnen in de software van de printer nog aangepast worden.

In de drukkerij bewerken we de de afbeelding zo ,waardoor de afbeelding het juiste formaat krijgt voor op het textiel. Daarna bedrukt de printer de afbeelding op het textiel.Een aantal instellingen die invloed hebben op de kleur en dikte van de inktlaag kunnen in de software van de printer nog aangepast worden.

De kleding wordt voorbehandeld dit heet de zgn pretraat hierdoor kan de inkt zich optimaal aan het textiel hechten. Het textiel wordt opgespannen op speciale ramen waarna het bedrukken kan beginnen wordt. starten. Er kunnen twee kledingstukken tegelijkertijd bedrukt worden op onze DTG printer.

Na dit proces wordt de kleding door een droogtunnel gehaald om de bedrukking te fixeren. Dit verhoogt de duurzaamheid van de bedrukking op het textiel. Het textiel is nu klaar om geleverd te worden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam accumsan est at tincidunt luctus. Duis nisl dui, accumsan eu hendrerit sit amet, rutrum efficitur lacus.

Amy Adams
Creative Student

Over 12,000
5 Star Ratings

Rated 5/5 by 12,000 Students

Related Posts